Bazenneukster (30): 'Ben nog maagd'

Zumreta Strsevic uit het Servische Prijepolje is het geroddel meer dan zat. Er gaan namelijk geruchten dat de 30-jarige accountant zou zijn uitgewoond door haar baas. De brunette beweert echter nog maagd te zijn en heeft stappen ondernomen om dit voor de roddeltantes te bewijzen.

Zumreta heeft jaren de kost verdiend als accountant. Al snel wist ze zich op te werken tot de top. Tot grote jaloezie van haar collega's, die beweerden dat zij met de baas neukt. Gevoed door haar huidige baas, die opschepte zijn werkneemster aan zijn spermaspeer te hebben geregen.

Het gepest ging van kwaad tot erger. Het deed de Servische pijn dat haar seksleven onderwerp van gesprek was. Vooral omdat ze geen seksleven heeft. Mevrouw Strsevic is namelijk nog maagd.

Om te bewijzen dat haar vliesje nog nooit is doorboord met een paarsgepunte lans, besloot ze naar een gynaecoloog te stappen. De kutdokter heeft eens goed gekeken en constateerde dat de jongedame, hoewel al 30 lentes, nog maagd is.

De ongebruikte brunette heeft nu eindelijk het bewijs in handen dat zij nog nooit heeft geneukt. Zumreta gebruikt de uitkomst van de test nu in een rechtszaak tegen haar voormalige werkgever.