FOK! Wat een weer....Afscheid van het wisselvallige weer

Goeiemoggel! De weerkaarten zien er voor de meeste van ons echt prachtig uit. Vanaf morgen voltrekt zich een overgang van wisselvallig naar stabiel weer. En in het weekend kan het zomaar 13 graden worden. Liefhebbers van regen, zoals ik, zullen vanaf dan op een houtje moeten gaan bijten, want dit stabiele weer lijkt zich voor langere tijd te gaan handhaven.

Het lijkt niet alleen een aangename periode te worden qua temperatuur, maar ook qua zonneschijn. De zon lijkt echt overuren te gaan maken de komende tijd. De natuur zal vermoedelijk een groen-explosie gaan krijgen met de komende vooruitzichten.

Vandaag is het nog niet zover, want er kunnen op deze woensdag nog enkele maartse buien vallen, al zullen die al niet meer zoveel in aantal en activiteit zijn als de afgelopen dagen. Toch is het nog fris met 6 a 7 graden. Het waait nog flink vandaag met kracht 5 tot 7 uit een westelijke richting.

En vanaf donderdag kan de lente beginnen...

Fijne dag!

 Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

 

 

 LeDe
De lente barst al (bijna) los in de tuin van D_tje in Terneuzen.

 Mono


Meester Monopoly had vanuit de trein een prachtig uitzicht op de Maartse buien in het noorden van ons land.