Weer boete voor Liam Gallagher na verzuim

Voormalig Oasis-zanger Liam Gallagher verscheen maandag weer niet in de rechtbank, op de zitting over de alimentatieregeling voor zijn 2-jarige dochter Gemma. De rechtbank in Manhattan in New York legde de artiest daarom opnieuw een boete op van vijfduizend dollar, omgerekend 4450 euro.

Zijn advocaat had naar eigen zeggen geen goede reden voor het wegblijven van zijn cliënt, schrijft New York Post. In januari kreeg Gallagher een soortgelijke boete nadat hij wegbleef omdat hij zogenaamd angstig en depressief zou zijn. Gallagher is wel bereid alimentatie te betalen. Maandelijks betaalt hij zijn ex Liza Ghobani vijfduizend dollar.

Volgens zijn advocaat wil Gallagher bereid het maximumbedrag te gaan betalen wat de rechtbank later deze maand zal vaststellen. De advocaat van Ghorbani zegt dat haar cliënt gefrusteerd raakt van het feit dat haar ex zich steeds niet laat zien in de rechtbank.

Liza Ghobani ontmoette Gallagher in 2010 tijdens een interview voor The New York Times, toen hij nog met Nicole Appleton getrouwd was.