AFA-extremisten claimen klie(de)raanslag op PVV

AFA (Anti Fascistische Aksie) eist op Indymedia, de huissite van Pim Fortuynmoordenaar en democratiesloper Volkert van der Graaf, de verantwoordelijkheid op voor de bloedrode kliederwerkaanslag op de huizen van de Friese PVV'ers.

De PVV-fobie zit diepgeworteld bij de intolerante ondemocraten van AFA die stellen: Toen niet, nu niet nooit meer fascisme! Maar vreemd genoeg nog nooit IS optreden tegen islamitische fascisten. Verder licht AFA de strategie toe dat er bewust voor is gekozen om onervaren PVV-kandidaten op heel ondemocratische en eigenlijk fascistoïde wijze uit hún Friesland te verjagen. Ook valt er in de claim te lezen dat AFA geen genoegen neemt met minder, minder, minder PVV'ers in Friesland maar dat ze allemaal op de trein moeten.

De onervaren PVV-er Van den Brand uit Peasens maakte gebruik van de vrijheid van meningsuiting en heeft wel gereageerd op de haat en intolerantie van AFA. Echter vond men dat bij Indymedia GeenStijl en is men niet zo gediend van de verkeerde vrije mening. Daarom is zijn reactie ergens in een forumkerker gedropt.

Volgens GeenStijl gebruikte de PVV'er het volgende fatsoenlijke Nederlands om zijn onvrede aan de AFA-terroristen kenbaar te maken:

"Geachte dames en of heren,

Graag wil ik het volgende, als onervaren kandidaat Staten lid, aan u kwijt:
Ten eerste heeft u buiten mijn woning ook het lokaaltje van de Hervormde kerk beklad, en de openbare weg.

Ten tweede ziet u dat op mijn woning 'Le Chaïm' staat wat Hebreeuws is en betekent: voor het leven, op het leven, gezondheid.
Het is de tekst die in 1943 boven de ingang van het eerste vluchtelingenkamp in Israël stond.

Aan mijn regelmatige gesprekken met moslims heb ik vrienden overgehouden, wij praten met wederzijds respect over ons geloof en de sharia en alles wat erbij hoort, dus ook over ontspoorde jeugd en misdadige moslims en de problemen met IS, en over de in de grondwet verankerde scheiding van kerk en staat.

Denkt u daar maar eens over na voordat u op mijn voordeur schrijft: 'Hier wonen Moslimhaters'.

Martin van den Brand"