Bruce Jenner telefoneert tijdens autorijden

Terwijl justitie overweegt Bruce Jenner te vervolgen voor het veroorzaken van een dodelijk auto-ongeluk eerder deze maand, reed de realityster uit Keeping Up With The Kardashians vrijdag rond in Los Angeles met een mobiele telefoon aan zijn oor.

TMZ betrapte Bruce op bellen achter het stuur toen hij met zijn Porsche terugkeerde van een potje golf. De Porsche is uitgerust met een ingebouwde handsfree-set, maar Jenner besloot die niet te gebruiken.

Volgens TMZ ziet het er niet naar uit dat Bruce Jenner wordt vervolgd voor de crash van drie weken geleden. De realityster lijkt een strafzaak te ontlopen, omdat uit politieonderzoek niet is gebleken dat Jenner voorafgaande aan de kettingbotsing zat te bellen of te smsen.

Jenner reed achterop een witte Lexus die door de klap op de andere weghelft belandde en frontaal op een Hummer inreed. Een automobiliste in de Lexus overleed ter plekke. Zeven mensen raakten gewond. De politie wilde daarna de telefoon van Bruce doorzoeken, omdat het vermoeden bestond dat hij met zijn telefoon had zitten spelen.