Nog meer castleden voor Supergirl ingevuld

Terwijl de producers nog op zoek zijn naar een Superman, heeft de in ontwikkeling zijnde Supergirl-serie alweer twee nieuwe rollen ingevuld.

Chyler Leigh (Grey's Anatomy) zal de rol van Alex Danvers spelen, de pleegzus van Kara 'Supergirl' Zor-El. De casting omschrijft haar als gefascineerd door Kara's krachten sinds ze jong was, waardoor ze een obsessie met wetenschap heeft ontwikkeld, wat ertoe geleid heeft dat ze arts is geworden.

Een andere rol wordt ingevuld door David Harewood (bekend uit Homeland en het de al snel geannuleerde sitcom Selfie). Hij zal Hank Henshaw spelen, een ex-CIA-agent die nu aan het hoofd staat van de Department of Extra-Normal Operations, een organisatie die buitenaardse bedreigingen op onze planeet in de gaten houdt. DC Comics fans zullen de naam Hank Henshaw herkennen als het personage dat uiteindelijk verandert in de Cyborg Superman.

Ook achter de schermen staat de vorming van het creatieve team niet stil; de eerste aflevering van de serie zal worden geregisseerd door Glen Winter, die eerder Smallville, Arrow en The Flash regisseerde, en Andrew Kreisberg, executive producer voor Arrow en The Flash (en het nieuwe project), zal deze positie ook voor Supergirl vervullen.