'Kardashians nog vier jaar op televisie'

We zijn helaas nog lang niet van de Kardashians af. De familie Kardashian heeft volgens New York Post een miljoenencontract getekend, waarmee ze voor de komende vier jaar weer aan de tv-zender E! zijn verbonden. Volgens bronnen van de krant hangt er aan het contract een bedrag van meer dan 100 miljoen dollar.

'Momager' Kris Jenner heeft de deal gesloten voor haarzelf en haar dochters Kim, Khloé, Kourtney, Kendall en Kylie Jenner. Haar ex Bruce Jenner verlaat de realityserie Keeping Up With The Kardashians na het komende tiende seizoen. Bruce krijgt zijn eigen tv-serie bij E! over zijn geslachtsverandering.

Volgens New York Post schrijven de Kardashians hiermee tv-geschiedenis, want nooit eerder werd er zo veel betaald voor een realityserie. Hoewel het moederbedrijf van de tv-zender er het zwijgen toe doet, is het volgens de krant duidelijk dat het contract vier jaar behelst. Ook de spin-off Kourtney and Khloé Take the Hamptons maakt deel uit van de overeenkomst.

En er zit nog meer in het vat voor de vrouwen. Khloé heeft onlangs voor E! al programma's gemaakt langs de rode loper van de Oscars en de Grammy's, ook Kim krijgt naar verwachting een aantal eigen programma's. "We gaan nog heel veel zien van de familie Kardashian", weet een bron.