Nash komt terug in Street Fighter V

Capcom heeft op de PlayStation-blog duidelijk gemaakt wie de man met bril is van een vorige teasertrailer. Het is Charlie Nash, een oudgediende in de franchise. Capcom gaat ook een online bèta-test organiseren voor Street Fighter V op PlayStation 4 en pc. De uitgever gaat daarover pas later meer details geven.

Charlie Nash werd alleen genoemd in Street Fighter II, waarin we leren dat hij gedood zou zijn door M. Bison, de slechterik in het spel. In de Street Fighter Alpha-reeks, die zich voor deze gebeurtenissen afspelen, is hij een speelbaar personage en leren we hoe hij verdwenen is. Als maatje in het leger heeft hij de Sonic Boom aan Guile geleerd. De speelstijl is dus vrij bekend, en de Sonic Booms vliegen dan ook weer in het rond. Zijn bril zette hij altijd af voordat hij gaat vechten, vandaar dat de vorige teaser eigenlijk al heel wat verraadde. In dit spel doet hij dit overigens niet, zoals we zien in onderstaande trailer. En natuurlijk, ergens in de laatste beelden zien we een teaser voor het volgende te onthullen personage. Wij zetten ons geld op M. Bison.

Street Fighter V komt ooit uit op pc en PlayStation 4. Volgens geruchten zou dat pas in 2016 zijn, maar uitgever Capcom heeft daar niet op gereageerd.