'Pedoverbod is fascisme'

Het meest opvallende stukje tekst komt vandaag van opiniewebsite ThePostOnline. Ene Marthijn (die naam schijnt echt bij pedofielen te horen) vindt het verbod op het neuken met kleine kindertjes maar helemaal niets en heeft allerlei redenen bedacht waarom de maatschappij daar zo op tegen zou zijn.

Kindertjes worden kort gehouden. Ze mogen wel zelf bepalen met wie ze voetballen, maar niet met wie ze seks hebben.

Onterecht in de optiek van Marthijn. Seks is immers lekker en zo zouden jongere kinderen er ook over denken. Een jongetje van 14 jaar oud dat gezellig copuleert met een volwassen vrouw 'moet kunnen'. Immers: vroeger dacht de maatschappij ook zo over homoseks of masturberen. Als een jong meisje of jongetje een afkeer van seks met een volwassene zou hebben, dan komt dat omdat dit is aangeleerd door de intolerante maatschappij.

Vroeger keurden we homoseksualiteit af vanwege het kapitalistische systeem waar we allen slachtoffer van zijn.

En hetzelfde gaat heden ten dage -in de ogen van de columnist- op voor kleuterneuken. Bedrijven willen winst maken en kunnen daar geen afwijkende meningen of levensstijlen bij gebruiken. Dat kost immers geld. Zoiets. Een andere seksuele moraal is niet wenselijk binnen het kapitalisme.

De seksuele opvoeding laat diepe sporen na in de kinderziel. Dit komt omdat ze geremd worden.

Volgens Marthijn moet je kinderen seksueel de ruimte geven om met Marthijn of Martijn te ketsen. Dit tegenhouden zorgt voor een trauma. Niet de handeling, maar het beknotten zou zeer schadelijk zijn. Ook de hulp die kinderen krijgen na seksueel misbruikt te zijn, is veel schadelijker dan de seksuele daad zelf. En Marthijn weet dat dit klopt, want de wetenschap heeft nog niet het tegendeel kunnen aantonen.

De overige kots van Marthijn Uittenboogaard valt hier te lezen. Overigens valt niet helemaal uit te sluiten dat deze column wellicht satirisch bedoeld is of een hel verlicht provocerend uithangbord om de tongen los te maken. Misschien is het handig als Marthijn zelf even het woordje 'gelijkwaardigheid' opzoekt.