Ciska uit BzV heeft nieuwe liefde

Deelneemster Ciska van Boer zoekt Vrouw heeft sinds haar vrijwillige vertrek bij kandidate Bertie de liefde gevonden. Op de site van het NPO-programma laat ze weten erg gelukkig te zijn met haar vriendin. "Met mijn nieuwe liefde was er meteen een klik", aldus de blondine.

Ciska gaf tijdens de logeerweek bij Bertie te kennen dat er vanuit haar geen klik was met de boerin. Ze besloot vrijwillig weg te gaan en bespaarde de gesloten boerin haar eerste keuzemoment.

Op de site van het programma staan vragen van kijkers en de antwoorden die de blonde lesbienne gaf. Zo wil een vrouw uit Leersum weten of Ciska er bij Bertie meer uit had kunnen halen als ze wat opener was geweest. Ciska is daar duidelijk over: "Normaal praat ik veel meer. Waar het precies door kwam, weet ik niet."

Een kijker uit Nijverdal informeerde naar het liefdesleven van Ciska. "Eigenlijk heb ik inderdaad een hele leuke vrouw gevonden. Vrij snel na de logeerweek, die alweer even geleden is, heb ik haar leren kennen via Tinder. We zijn nu een paar maandjes samen, en we zijn heel gelukkig! Toen ik haar ontmoette, was er meteen een klik. We passen gewoon heel goed bij elkaar. Ze is lief, leuk en we kunnen heel goed met elkaar praten."