The Sims 4 krijgt zijn eerste uitbreiding

Waar The Sims-serie misschien wel het meest beroemd (en berucht) om is, zijn de vele uitbreidingspakketten dat elk deel van de serie krijgt. Ook The Sims 4 moet er aan geloven, want Maxis en EA hebben vandaag de eerste uitbreiding aangekondigd: Get to Work.

Get to Work zal zich, zoals de titel al eigenlijk zegt, voornamelijk focussen op de carrièremogelijkheden van je sims. Ze kunnen nu onder andere dokter, politieagent, wetenschapper en verkoper worden. Sims die er voor kiezen om dokter te worden kunnen nu operaties uitvoeren, ziektes bestrijden en andere sims helpen bevallen. Politieagenten kunnen naast het gebruikelijke politiewerk ook de speurneus uithangen en zaken oplossen. Sims die een carrière als wetenschapper ambiëren kunnen nu uitvindingen maken die ze kunnen gebruiken voor zowel goede als slechte doeleinden.  Sims die het verkoperspad kiezen kunnen nu bovendien hun eigen bedrijfje oprichten - een bakkerij, boetiek, kunstgalerij of boekenwinkel - werknemers aanemen, en hun bedrijf uitbreiden in de bouwmodus.

Naast de vier nieuwe carrièremogelijkheden worden er ook twee nieuwe vaardigheden geintroduceerd: bakken en fotografie. Bovendien keren in Get to Work ook de aliens weer terug, waarbij sims onder andere kunnen uitzoeken wie van hun buren een buitenaards wezen is, en kunnen ze ook een nieuwe "aliendimensie" bezoeken.

The Sims 4: Get to Work komt uit in april voor pc en Mac en is nu al te bestellen op origin voor 40 euro.

The Sims 4 krijgt zijn eerste uitbreiding