Matrix-ster in Marvel's A.K.A. Jessica Jones

Marvel en Netflix timmeren na Daredevil (online vanaf 10 april) aan de weg met de casting van de volgende samenwerking tussen Marvel en Netflix, A.K.A. Jessica Jones.

Vanavond werd bekend dat Carrie-Anne Moss is toegevoegd aan de cast in een nog onbekende rol. Moss is voornamelijk bekend van haar rol als Trinity in The Matrix Trilogy maar speelde ook een rol in Memento. De serie, die in het Marvel Cinematic Universe zal afspelen, volgt Jessica Jones (Krysten Ritter). Als detective en voormalig superheld gaat ze op zoek naar mensen met bijzondere krachten. Eerder werd ook al bekend dat David Tennant (voormalig Doctor Who) en Rachael Taylor zijn toegevoegd aan de cast.

Het is nog onbekend wanneer A.K.A. Jessica Jones op Netflix verschijnt. Hoewel eerst gesuggereerd werd dat deze in 2015 nog zou moeten verschijnen, lijkt nu het plan te liggen om na Daredevil ieder jaar één serie te laten verschijnen. Deze serie wordt gevolgd door Iron Fist en Luke Cage, waarna vervolgens deze 4 Netflix-series Avengers-style samen komen in The Defenders. Het speelt zich allemaal af in hetzelfde universum als de andere Marvelseries en films, dus een crossover is niet uitgesloten.

Carrie-Anne Moss
Voornamelijk mooie vrouwen in deze serie