Newcastle drukt Hull City dieper in de zorgen

De degradatiezorgen voor Hull City zijn zaterdag verder toegenomen door de nederlaag tegen Newcastle United. De ploeg van manager Steve Bruce ging op eigen veld met 3-0 onderuit tegen de Nederlands getinte formatie uit Newcastle.

Rémy Cabella zette de gasten vijf minuten voor rust op voorsprong. Sammy Ameobi verdubbelde de marge vijf minuten na de pauze, waarna invaller Yoan Gouffran de eindstand bepaalde. Tim Krul, Daryl Janmaat en Vurnon Anita, die na een half uur geel kreeg, speelden het hele duel bij Newcastle. Siem de Jong zat nog niet bij de selectie.

Door de nederlaag blijft Hull staan op negentien punten uit 23 wedstrijden. Daarmee staat Hull onder de degradatiestreep. Newcastle staat in de middenmoot.