Harry Potter-acteur in het ziekenhuis

Iedereen die niet onder een steen heeft geleefd, kent de boeken en films over Harry Potter wel. Sinds het eerste boek van J.K Rowling verscheen, is het personage Hagrid een favoriet van de lezers, maar ook in de films is hij razend populair. Hagrid werd in alle acht films gespeeld door Robbie Coltrane. Onderweg naar een Harry Potter-evenement in Orlando werd de acteur plots ziek, waarna hij in Orlando zo snel mogelijk naar het ziekenhuis gebracht is.

Coltrane was op weg naar 'A Celebration of Harry Potter'; een evenement dat dit weekend wordt gehouden in The Wizarding World of Harry Potter, een themagebied in het pretpark Universal's Islands of Adventure. Naast Coltrane zouden ook andere acteurs uit de films daar hun opwachting maken. Het schijnt dat Michael Gambon, die de rol van Dumbledore op zich nam vanaf de derde film, in hetzelfde vliegtuig als Coltrane zat. Het vliegtuig was onderweg vanaf Londen.

Aan boord zou de Coltrane plots last hebben gekregen van griepverschijnselen die alleen maar erger werden. Er is besloten om hem in het ziekenhuis te laten overnachten zodat er meer tests op hem konden worden uitgevoerd. Volgens de zaakwaarnemer van Robbie komt hij er wel weer bovenop, al heeft hij wel bevestigd dat de acteur dit jaar het evenement zal missen.