Man (29) verkoopt maagdelijkheid en blijft knaap

Seb Ciercies snapt er geen reet van. De 29-jarige Roemeen heeft onlangs zijn maagdelijkheid te koop aangeboden. Tot zijn grote verbazing heeft nog niemand gereageerd.

Seb, die zoals menig landgenoot van hem niet werkt en dus geen nagel heeft om aan zijn kont te krabben, besloot het nuttige met het aangename te verenigen. In plaats van zijn geluk te beproeven in Nederland, besloot hij zijn maagdelijkheid te verkopen. Want de beste man heeft nog nooit geneukt.

De Roemeen besloot een advertentie in de krant te zetten. "Man, 29, Brasov. Atletisch en gespierd, donker haar. Ik verkoop mijn maagdelijkheid. Prijs: 850 euro. Vervoer niet inbegrepen", luidde de tekst.

Hierna ging de knaap achteroverleunen, wachtend tot zijn mailbox zou volstromen. Weken en weken gingen voorbij, maar er kwam geen enkele reactie. "Ik snap er niks van", aldus Seb. "Ik zie er goed uit en had verwacht dat ze nog wel meer zouden bieden."

"Ik ben gezond", vervolgt hij. "Ik weet dat ik geen Brad Pitt ben, maar ik ben ook geen lelijke kerel. Hoewel ik was vergeten erbij te zetten dat alleen vrouwen mochten reageren, heeft zelfs nog geen enkele homo zich gemeld. Het is niet best voor je zelfvertrouwen als je door de hele wereld wordt geweigerd."

Foto van Seb is hieronder te zien. Welke FOK!ker biedt zich aan?