Vijfde zege op rij LA Clippers

In de Amerikaanse basketbalcompetitie NBA heeft Los Angeles Clippers maandagavond voor de vijfde keer op rij gewonnen. De ploeg versloeg voor eigen publiek Denver Nuggets met 102-98. Jamal Crawford was in het vierde kwart uitstekend op dreef bij de thuisploeg. Hij maakte 21 punten (van zijn 23 punten in totaal) in het laatste deel en werkte met die indrukwekkende productie een achterstand van tien punten in de slotfase weg.

Utah Jazz verloor in eigen huis met 90-99 van Boston Celtics. Nieuwkomer Tayshaun Prince, die twee weken geleden overkwam van Memphis Grizzlies, had in de eerste helft een groot aandeel in de voorsprong van 24 punten die de bezoekers namen. De 34-jarige speler eindigde het uitduel met negentien punten.

Memphis Grizzlies versloeg Orlando Magic met 103-94. Forward Zach Randolph en center Marc Gasol brachten gezamenlijk veertig punten, twintig rebounds en tien assists op hun naam bij de winnende thuisploeg.

De thuisduels van New York Knicks en Brooklyn Nets gingen niet door vanwege de sneeuwstorm aan de Amerikaanse oostkust.