Veel Pokkn Tournament info

Er zijn nieuwe beelden van de aankomende arcade Pokémon fighting game, Pokkén Tournament, opgedoken. In deze game kun je voor het eerst als Pokémontrainer real time gevechten aangaan met je tegenstander.

Uit de onderstaande beelden kunnen we opmaken dat de gevechtsbewegingen van de Pokémon trouw blijven aan die we kennen uit de tv-serie en eerder verschenen games. Ook is te zien dat er super-moves uitgevoerd kunnen worden en dat zelfs mega-evoluties een onderdeel zijn van Pokkén Tournament. Aan het einde van iedere match wordt je als trainer beoordeelt en zal er een animatie van je Pokémon te zien zijn op basis van het resultaat.

Op dit moment zijn er twee levels bekend. Eén level is in een stadje genaamd 'Chrom Town' en de tweede heet 'Phos Volcano' waar we de Pokémon's Charizard en Zubat op de achtergrond kunnen zien. Er zal een speciale controller bij de game geleverd worden zodat ook gamers die niet overweg kunnen met een arcade-stick de game kunnen spelen.

Voordat een match begint in Pokkén Tournament is het mogelijk om ook een 'Support Characters', genaamd 'Support Set' te kiezen. Zodra er een speciale 'Support Gauge' vol is kun je een speciale aanval uit laten voeren. Hieronder staan een paar voorbeelden.

  • Fennekin gebruikt een aanval genaamd Ember.
  • Lapras gebruikt een aanval genaamd Surf.

Pokkén Tournament is op dit moment alleen aangekondigd voor de arcade. Of de game ook naar Nintendo Wii U komt is nog niet bekend

Chrom Town

Pokken Volcano

Pokkén controller