Kleuter krijgt rekening om verjaardagsfeest

Alex, een kleuter van vijf, kwam vandaag thuis met een rekening in zijn rugzak. Op die manier willen de ouders van zijn klasgenootje een schadevergoeding lospeuteren bij zijn vader. 

Het klasgenootje in kwestie had de week ervoor een verjaardagsfeestje gegeven en de vader van Alex had gezegd dat zijn zoon daarbij aanwezig zou zijn. Naderhand bedacht hij zich dat hij die dag al een uitje gepland had met de grootouders.

De gewetenloze boef had zijn zoontje dus opgegeven voor een feest en toen was hij er toch niet! De ouders van de jarige job zijn woedend en eisen een schadevergoeding van 20 euro, omdat ze toch kosten hebben gemaakt toen ze dachten dat Alex wel zou komen. De vader zegt er het volgende over en weigert te betalen: 'Ik had best kunnen begrijpen dat ze kosten hebben gemaakt omdat Alex niet op kwam dagen maar de manier waarop ze dit doen is ongelooflijk'

Inmiddels wordt zelfs gedreigd met een rechstzaak. Het verdrietigst is nog dat de kinderen weer de dupe zijn van de kortzichtige ouders. Zijn klasgenootje mag van zijn, met een rechtszaak dreigende, ouders niet meer met de jonge Alex spelen.

De betreffende rekening vind je hier.