Bobby Brown open over ontrouw Whitney Houston

Bobby Brown heeft openlijk gesproken over ontrouw in zijn huwelijk met Whitney Houston. "Er was ontrouw in het huwelijk, van beide kanten", zei de ex-man van de in 2012 overleden zangeres in een interview ter gelegenheid van de zaterdag uitgezonden Lifetime-film over Houstons leven.

In de film is te zien hoe Whitney haar man in bed met een andere vrouw betrapt, en zelf intiem is met een andere man in een club. "We hebben elkaar bedrogen", geeft Bobby toe in het interview, waarvan entertainmentzender E! een fragment online heeft geplaatst. "Het was moeilijk voor ons allebei. Wanneer twee mensen die zoveel van elkaar houden als wij van elkaar hielden uit elkaar groeien, dan komen er andere mensen in beeld."

Bobby sprak verder onder meer over drugs en huiselijk geweld, waar hij in 2003 voor werd gearresteerd. "We waren gewoon met elkaar aan het spelen, gek aan het doen. Ik sloeg haar een klein beetje, gewoon een duwtje. Mijn nichtje belde de politie, maar het was echt helemaal niets. Ik sloeg haar niet hard."

De zanger onthulde ook dat zijn huidige vrouw Alicia Etheridge zwanger is van hun tweede kindje samen. Brown heeft nog drie kinderen uit andere relaties en een 21-jarige dochter, Bobbi Christina, met Houston.