Ps4 + Xbox One + Laptop = PlayBox

Ed Zarick, de hobbyist die consoles ombouwt tot laptops, heeft een nieuw ontwerp. Een laptop met een PlayStation 4 en een Xbox One erin, de PlayBox.

De PlayBox heeft een 22” scherm en is uitgerust met een slimme HDMI-switch. Je hoeft je kabeltje dus niet om te steken als je van apparaat wisselt. Het wisselen tussen de twee consoles doe je met een schakelaartje. Iedere console heeft nog een eigen werkende wifi-adapter en een eigen ethernetaansluiting.

PlayBox

Uiteraard zijn er beperkingen aan zo’n gaming monster. Je kan maar één van de twee tegelijk aanhebben, anders kan de PlayBox oververhitten. De PlayBox moet constant aan de adapter liggen, want ook de batterijen kunnen de stroomtoevoer niet aan. De usb-aansluitingen van de consoles zijn helaas niet bereikbaar. Het grootste minpunt is, dat de PlayBox een prototype is. Het was een speciaal verzoek van een klant en er is er maar één van. Ed staat ervoor open om nog een ontwerp te maken voor een ‘serieuze klant’.

PlayBox

Helaas zijn er nog wat zaken onduidelijk. Hoe groot zijn de harde schijven? Hoeveel weegt de PlayBox?

Zarick heeft meer van dit soort projecten uitgevoerd. Zo berichtten wij eerder al over de Xbook One (Xbox One laptop), maar hij heeft ook een PlayBook 4 (PlayStation 4 laptop) en een Xbook Duo (Xbox One + Xbox 360 laptop) gemaakt.

Zijn prijzen zijn niet laag. Hier enkele voorbeelden:

  • XBOOK ONE 500GB met Kinect – $1.495,00
  • XBOOK ONE 500GB zonder Kinect – $1.395,00
  • PlayBook 4 – $1,495.00

PlayBox

PlayBox

PlayBox logo