Rosalina-amiibo haalt het slechte in verzamelaar naar boven

Amiibo, de verzamelbare poppejes gebaseerd op Nintendo-personages, zijn nog altijd immens populair. Ze verkopen goed en veel nieuwe amiibo zijn al ruim voor ze op de markt verschijnen uitverkocht. Eén fan gaat erg ver in het reserveren van amiibo, maar niet om de reden die je zou denken.

Mariotehplumber, zoals de fan en verzamelaar bekendstaat, is fanatiek als het op Nintendo aankomt en heeft een erg grote verzameling games en goodies. Er is echter één onderdeel van Nintendo waar hij een hekel aan heeft en dat is Rosalina. Rosalina is een Mario-personage en is geïntroduceerd in Super Mario Galaxy. Na deze game is zij verschenen in meerdere games en daar is Mariotehplumber niet blij mee.

Sterker nog, Mariotehplumber walgt van deze trend en van het feit dat er fans zijn van Rosalina. Om een statement te maken, als je het zo kunt noemen, heeft hij meer dan 100 Rosalina & Luma-amiibo gereserveerd, zodat andere fans er geen kunnen bemachtigen. Hij heeft namelijk ook een hekel aan de fans van Rosalina en gunt hun het plezier niet om de amiibo aan te schaffen.

Daar blijft het ook niet bij. Mariotehplumber is van plan een soortgelijke actie te ondernemen met de amiibo van Lucina, Palutena, Robin en Zerio Suit Samus. Allen zijn personages van Nintendo waar hij een hekel aan heeft. Om zijn amiibo-frustraties te ondersteunen is een budget van in totaal veertigduizend dollar uitgetrokken.