Vrouw trekt 7-urige neuksessies niet langer

Chengetayi Muwandi is naar de rechtbank gestapt omdat ze wil scheiden. De 36-jarige vrouw uit het Zimbabwaanse Chemumvuri trekt het niet langer dat ze iedere nacht zeven uur achtereen door manlief wordt uitgewoond.

De albinonegerin heeft spijt als haren op haar hoofd dat ze ooit als een blok voor Chandipa Marongere is gevallen. Zijn sekshonger is de afgelopen maanden niet te stillen. "Het is vreemd, buitenaards gedrag", zo vertelt de tweevoudige moeder.

"Ik heb er spijt van dat ik ooit 'Ja, ik wil' tegen deze man heb gezegd", vertelt Muwandi. "De eerste vier jaren was hij een goede echtgenoot, maar nu is hij een waar seksbeest geworden. Sinds hij vorig jaar bier is gaan drinken, is hij een nachtmerrie geworden in bed."

"De afgelopen drie maanden zijn een hel geweest", vervolgt de Zimbabwaanse. "Rond middernacht komt hij thuis. Dan gaat hij bovenop mij liggen rampetampen tot 7 uur 's ochtends. Hierna kan ik amper op mijn benen staan. Dat terwijl ik iedere ochtend tien kilometer moet wandelen om een dorp verderop mijn waren te slijten."

De arme vrouw is inmiddels bij haar ouders ingetrokken. Ze hoopt dat het stamhoofd het huwelijk wil ontbinden en haar 41-jarige echtgenoot een contactverbod oplegt.