Star Wars: Knights of the Old Republic nu verkrijgbaar op Android

Star Wars: Knights of the Old Republic is vanaf vandaag verkrijgbaar op Android-telefoons. Bovendien is de klassieker van Bioware, waarin het lot van de oude republiek in de handen ligt van de speler, ook tijdig verkrijgbaar met 50 procent korting.

Om Star Wars: Knights of the Old Republic te kunnen spellen heb je minimaal Android 4.1 (Jelly Bean) of hoger nodig, en maar liefst. 2.4 gigabytes aan vrije ruimte op je telefoon. Naast het touchscreen ondersteunt Star Wars: Knights of the Old Republic ook externe controllers en zijn achievements beschikbaar in de game.

Opmerking die hierbij gemaakt moet worden is dat niet alle Android-toestellen geschikt zijn voor het draaien van Star Wars: Knights of the Old Republic, zelfs al hebben ze Android 4.1 of hoger. Een volledige lijst van apparaten die geschikt zijn kun je hier vinden.

Star Wars: Knights of the Old Republic is verkrijgbaar in de Google Play Store voor een gereduceerde prijs van ongeveer 4 euro. Hoelang de korting nog duurt is onbekend.

SWKOTOR AndroidStar Wars: Knights of the Old Republic nu verkrijgbaar op Android