PAOK behoudt voorsprong, Abidal sluit loopbaan af met winst

PAOK Saloniki heeft in de Griekse competitie zijn punt voorsprong op Olympiakos Piraeus behouden. De koploper, met Hedwiges Maduro als basisspeler, won zondagavond op bezoek bij Levadiakos met 2-1.

Georgios Tzavellas speelde een hoofdrol. De verdediger van PAOK opende de score na twaalf minuten en werd halverwege de eerste helft uit het veld gestuurd, in gezelschap van Evangelos Mantzios (Levadiakos). De Argentijn Facundo Pereyra maakte er vlak na rust 0-2 van. De tegentreffer van de Ivoriaan Kouamatien Koné viel pas laat. Maduro kreeg in blessuretijd nog geel.

Olympiakos won zaterdag zonder Ibrahim Afellay de uitwedstrijd tegen Kalloni met 5-0. De Fransman Eric Abidal (35) was voor het laatst te zien als profvoetballer. Hij maakte een dag eerder bekend te stoppen.