Zombies en hollywoodacteurs in CoD: Advanced Warfare DLC trailer

Activision heeft vandaag een nieuwe trailer vrijgegeven voor de opkomende zombie-modus in Call of Duty: Advanced Warfare, die onderdeel zal zijn van de Havoc DLC. Naast de meute bloeddorstige en krijsende zombies komen er in de trailer ook namen van bekende acteurs voorbij.

Onder andere John Malkovich (Con Air), die ook de verteller is in de trailer, Bill Paxton (Titanic), Rose McGowan (Scream) en John Bernthal (The Walking Dead) zullen hun opwachting gaan maken in de DLC, al is nog niet bekend op welke manier ze dat doen. Hiermee komt het aantal beroemdheden dat zijn medewerking verleent aan Advanced Warfare op vijf: Kevin Spacey gaf al eerder zijn gelijkenis en stem aan Jonathan Irons, het hoofd van de Atlas Corporation in Advanced Warfare.

Met Havoc zal dus ook de populaire zombie-modus terugkeren zoals we die kennen uit Call of Duty: World at War en Call of Duty: Black Ops 1 en 2. Maar ook de zombies zullen in deze nieuwe DLC met de tijd meegegaan zijn en worden exo-zombies genoemd, wat suggereert dat ze ook over exoskeletten beschikken zoals de speler die ook heeft.

Havoc komt in Januari uit voor de Xbox 360 en de Xbox One. De PlayStation 3, PlayStation 4 en pc-versies volgen later.

Zombies en hollywoodacteurs in Call of Duty: Advanced Warfare trailer