Baas verwekt 4 kids bij stiefmoeder

Een 29-jarige man uit Zuid-Afrika is een baas. Hij heeft namelijk vier kinderen verwekt bij zijn stiefmoeder. Het lullige is echter dat de vader van de jongeman na het vernemen van dit nieuws uit verdriet het loodje heeft gelegd.

Volgens de moederneuker, die om bepaalde redenen niet met naam en toenaam wordt genoemd, reeg hij zijn stiefmoeder al aan zijn spermaspeer toen hij slechts vijftien lentes was. Zelfs zijn maagdelijkheid verloor hij aan zijn bonusmoeder. Tegen zijn wil, zo zegt hij nu.

"Ik ben misbruikt", aldus de beste man. Volgens hem dreigde de vrouw hem zonder eten naar bed te sturen als zij zich niet mocht klaarrijden op zijn kloppende roede. "Ik ging aan de drank en spijbelde."

Maar liefst tien jaar had het stel bijna iedere nacht stiekem seks. Alhoewel, stiekem. Het ging met zoveel lawaai gepaard dat de dochter van de vrouw, die zowel van haar nieuwe man als haar stiefzoon kan zijn, op haar zevende iedere nacht wakker werd van al het gerampetamp.

In 2012 hoorde het meisje haar moeder aan haar vermeende broer, die in werkelijkheid waarschijnlijk haar vader is, vertellen dat zij samen vier kindertjes hebben gemaakt. Hierop liep het kind naar haar vader, mogelijk haar opa, om het grote nieuws te vertellen. De arme man was zo kapot van verdriet, dat hij een week later stierf aan een gebroken hart.

De zus van de overledene is kapot van het nieuws. "Mijn broer heeft zich jarenlang uit de naad gewerkt voor zijn kinderen", vertelt zij aan Zuid-Afrikaanse media. "Nu blijken vier van deze kinderen van zijn zoon te zijn."

Nu, jaren later, heeft de stiefmoeder de liefde gevonden bij weer een andere vent. Zij is nu bij hem ingetrokken. De vrouw heeft bevestigd inderdaad vier kinderen te hebben met haar stiefzoon.