Ronald de Boer: "Frank zou openstaan voor Liverpool"

Frank de Boer, nu nog trainer van Ajax, zou openstaan voor een vertrek naar Liverpool. Dit meldt de Engelse tabloid The Mirror vandaag op hun website. De krant baseert zich op een uitspraak van broer Ronald.

"Mocht Liverpool nu weer naar de diensten van Frank vragen, dan zou hij er zeker over nadenken", zou Ronald de Boer volgens de Engelse krant hebben gezegd. De connectie tussen Frank en Liverpool is overigens niet vreemd; Twee jaar geleden zochten The Reds ook al toenadering tot de coach van Ajax. Toen kwam het echter niet rond en koos de Engelse ploeg voor Brendan Rodgers.

De Boer is aan zijn vijfde jaar als hoofdcoach van Ajax bezig en haalde in die periode liefst vier keer de landstitel binnen. Daarnaast werd ook één keer de Nederlandse Supercup gepakt en speelde de ploeg twee finales in de strijd om de KNVB beker.

Volgens Engelse bookmakers zou de naam van De Boer op dit moment op de vierde plaats staan. André Villas-Boas, Jürgen Klopp en Rafael Benítez zouden nog boven onze landgenoot staan.