Miley Cyrus geopereerd aan pols

Miley Cyrus is vrijdag geopereerd aan haar pols om een cyste te laten verwijderen. Dat meldt E! Online. De 22-jarige zangeres kan zelf alweer lachen om de ingreep. Op Instagram plaatste ze zelfs foto's van haar pols tijdens de ingreep en van zichzelf in ziekenhuiskleding.

Dit gewaad is zo hipster, luidt haar commentaar. Op Instagram deelde ze afgelopen dagen ook foto's van haar blootgelegde pols met gekke gezichtjes en andere sterren op de plek van de wond. Zo schrijft ze bij een gefotoshopte versie met het hoofd van The Flaming Lips-zanger Wayne Coyne op de plek van de wond 'Wayne Vein'. "Ik denk dat ik er vanbinnen zo uitzie." En bij een ander met een pizzapunt op de plek van de wond: ik heb pizza in mijn aderen. Ook zijn er foto's met Justin Bieber en Elvis Presley.

Wat voor cyste Miley weg heeft laten halen, is niet bekendgemaakt. Wel zijn dit type knobbels in de pols of andere delen van de hand vaak goedaardig. Het is niet de eerste keer dat Miley kiekjes van operaties online zet. Zo verschenen er al beelden van haar wenkbrauwlift en diverse foto's van andere verwondingen.