Real Madrid wint bij Almerí­a

Real Madrid heeft vrijdag met enige moeite de uitwedstrijd tegen laagvlieger UD Almería met 4-1 gewonnen. De koploper van de Primera División stond vlak voor rust korte tijd op 1-1 en zag de thuisploeg bij een stand van 2-1 na een uur een strafschop missen. Cristiano Ronaldo besliste het duel in de slotfase met twee doelpunten.

Isco zette Real na een half uur op 1-0, maar Verza maakte kort daarop gelijk. Nog voor rust zorgde Gareth Bale voor 2-1. Verza miste na een uur een strafschop, waarna de nummer zeventien de koploper niet af kon houden van de twintigste overwinning op rij in alle competities. Cristiano Ronaldo maakte tien minuten voor tijd 3-1 en zorgde vlak voor tijd ook nog voor de 4-1.

De voorsprong van Real op achtervolger FC Barcelona is vijf punten, maar Barça speelt zaterdag nog uit tegen Getafe.