Lekkermakertje The Crew vlak voor release

Ubisoft heeft een dag voor release nog een trailer uitgebracht om te laten zien wat je ongeveer kunt verwachten in The Crew. De open wereld-racegame komt morgen uit voor PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One en pc.

In The Crew race je je een weg door de Verenigde Staten en moet je een naam krijgen in de racewereld om uiteindelijk te wedijveren met een bende illegale street racers in de omgeving van Detroit. Het is een zelfverklaarde open wereld-racegame; van kust naar kust rijden kost je bijvoorbeeld anderhalf uur. De game staat bekend om de vele onlinemogelijkheden, zoals missies spelen samen met vrienden of juist tegen elkaar en het vormen van 'crews'.

Ubisoft Creative Director Julian Gerighty noemt de game een 'RPG met grootschalige multiplayerelementen', iets wat je niet vaak hoort bij een racegame. De multiplayer is verweven met de singleplayer en spelers kunnen met behulp van een bijbehorende app voor iOS en Android een auto samenstellen en aanpassen.

Je kunt zeggen wat je wil over Ubisoft, maar ze weten wel hoe je vlak voor release nog even een hele dikke trailer moet neerzetten. Bekijk 'm hieronder.