'Vrouw Bill Cosby blijft hem steunen'

Ondanks de beschuldigingen van misbruik aan het adres van Bill Cosby kan de komiek blijven rekenen op de steun van zijn vrouw Camille. Een bron vertelt aan People dat zijn vrouw altijd achter hem zal blijven staan.

"Ze is er voor hem. Hun 51-jarige huwelijk en hun liefde voor elkaar weegt hier tegen op", vertelt een insider aan het blad. "Ze is altijd zijn grootste fan en criticus geweest. Hij heeft heel veel vertrouwen in haar."

Camille heeft zelf nog niet gereageerd op alle aantijgingen tegen haar man. Dat hebben hun kinderen ook niet gedaan. Het neefje van Bill, Braxton Cosby, heeft wel gereageerd. Hij gelooft in de onschuld van zijn oom. "Tenzij het rechtssysteem anders kan bewijzen, sta ik achter hem en zijn bijdragen."

De 77-jarige Bill Cosby wordt momenteel bedolven onder beschuldigingen van seksueel misbruik. Verschillende vrouwen claimen gedrogeerd en seksueel misbruikt te zijn door de komiek. Cosby zelf weigert vooralsnog te reageren op de aantijgingen, zijn advocaat meldde eerder dat de beschuldigingen 'fantasierijk' zijn.