Naakte man valt door plafond op vliegveld Boston

Nadat we gisteren al een bericht hadden over een naakte man in een campingrestaurant hebben we vandaag alweer een naaktloper in het nieuws. Een 26-jarige blote man gaf gisteren een aantal mensen op het vliegveld van de Amerikaanse stad Boston de schrik van hun leven.

De 26-jarige Cameron Shenk was stiekem de damestoiletten binnengegaan en had zich daar van zijn kleding ontdaan. Vervolgens was de smeerpijp in een kruipruimte boven de vrouwentoiletten gekropen, maar had daarbij geen rekening gehouden met de draagkracht van het plafond. Nadat Shenk dan ook door het plafond naar beneden was gelazerd probeerde de naaktloper uit de toiletruimte te ontsnappen. Hierbij kwam hij een 84-jarige man tegen, die door Shenk in zijn oor werd gebeten. Daarna probeerde de doorgedraaide nudist ook nog eens om de oude man te wurgen met zijn eigen wandelstok.

Een aanwezige politieagent wist erger te voorkomen door de naaktloper onderuit te halen. Bij de daaropvolgende worstelpartij raakte een andere agent lichtgewond. Shenk wordt aangeklaagd voor onder meer poging tot moord en mishandeling van een persoon ouder dan 60 jaar. Hij mag morgen aan de rechter uit gaan leggen waarom hij tot deze daad overging.