Ubisoft: 'Gooi je AC:U-contacten weg'

Dat Assassin's Creed: Unity wat problemen heeft is bekend. Online werkt alles behalve naar behoren en lag en framedrops zijn volgens een hoop gamers aan de orde van de dag. Ubisoft is hier keihard mee aan de slag gegaan en heeft hierbij een bijzondere vondst gedaan met een nog meer bijzondere oplossing.

De ontwikkelaars kwamen namelijk tot de ontdekking dat een van de bugs in het spel er voor zorgde dat de game volledig crashte. Het gaat hierbij om een volledige crash wanneer er in het hoofdmenu op 'doorgaan' wordt gedrukt. De crash doet zich voor op alle platformen.

Voor spelers die hier nog geen last van hebben gehad, en dat ook niet willen krijgen, heeft Ubisoft een bijzondere oproep gedaan. Om deze bug te voorkomen moet je namelijk al je contactpersonen in de game verwijderen en voorlopig ook geen mensen die je ingame ontmoet meer toevoegen.

Om je al opgebouwde zwarte boekje te legen moet je deze klikjes uitvoeren:
My Brotherhood > My Contacts > Game Contacts (using RB/R1) > Focus on a Contact (LS) > More Actions (Y/Triangle) > Remove from contacts.

Mocht je ondanks het legen van je contacten toch nog crashen, dan vraagt de ontwikkelaar je om een ticket aan te maken op de website.

Assassin's Creed Unity (Foto: Ubisoft)