Destiny DLC-filmpje lekt

Het openingsfilmpje van The Dark Below, de eerste DLC expasion van Destiny, is gelekt. De trailer introduceert Crota, de koning van de Hive. De DLC komt op 10 december uit en gaat twintig euro kosten (duur!).

Destiny Expansion I: The Dark Below biedt het volgende:

  • Je kunt nieuwe wapens, armor en gear verdienen, waaronder Legendary en Exotic items
  • Light Level cap is verhoogd naar 32 en er zijn vijf extra Bounty slots toegevoegd
  • Nieuwe quests en missions. Na jaren in de schaduw van Hive te hebben gestaan, dient het nieuwe personage Eris zich aan met een onheilspellende boodschap: de Hive willen de god Crota aanroepen om de Aarde te vernietigen. Het is aan jou om Eris in de Tower te vinden en een speciale queeste op je te nemen, die bestaat uit drie nieuwe missies. Zo zal je Light vergroot worden en nieuwe rewards verdienen
  • In de co-operative Strike The Will of Crota nemen jij en je Fireteam het op tegen Omnigul, terwijl zij er, op bevel van haar meester Crota, alles aan doet om het leger van de Hive te vergroten
  • Drie nieuwe competitive multiplayer arena’s:
  1. Pantheon. Ligt diep verborgen in de Black Garden van een oude Vex tempel. Typische Vex-landschappen en nauwe doorgangen.
  2. Skyshock. Oude interplanetaire verdedigingswallen die ruimte bieden aan voertuigen en infanterie.
  3. The Cauldron. Een verlaten plek waar ooit Hive-rituelen werden uitgevoerd en close-quarter combat aanbiedt.
  • De nieuwe six-player Raid Crota’s End speelt zich af in de diepste diepten van de Hellmouth

Op PlayStation-platforms krijg je ook toegang tot een exclusieve co-operative Strike: The Undying Mind, en meer (dit blijft exclusief tot tenminste het najaar van 2015).

Je kunt The Dark Below los aanschaffen of als onderdeel van de Destiny Expansion Pass, die bestaat uit Expansion I en Expansion II, op PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, en Xbox 360.