Jagex kondigt Block N Load aan

Jagex Games Studio kondigt een nieuwe online multiplayershooter aan. Block N Load combineert first-person actie met strategisch bouwen. Teams kunnen defensieve en offensieve opstellingen bouwen, voordat ze het basiskamp van de vijand bestormen.

De arena’s in Block N Load zijn volledig te vernietigen. Er zijn zes verschillende klassen te kiezen, die ieder unieke strijdvaardige en tactische voordelen bezitten. Cogwheel is een losgeslagen robot met een obsessie voor wapens, O.P Juan Shinobi is een dodelijke ninja die je niet aan ziet komen en Doctor Eliza Doolally, die ethiek schuwt ten gunste van toegepaste scheikunde. Naast deze actieve en passieve vaardigheden heeft iedere speler toegang tot een verscheidenheid aan wapens en blokken, zoals mijnen, krachtvelden, springplanken, lijmtegels, geschuttorens en gigantische bommen.

Block N Load is momenteel in ontwikkeling voor pc en staat gepland voor release op Steam in 2015. Registratie voor de bèta-test in december is beschikbaar via de officiële website.