NL'se vrouwen neuken al op 2e date

Is het bij de eerste date nog laf handje vasthouden en met een beetje mazzel tongen, dan is het nog even door de zure appel heen bijten. Al tijdens de tweede date volgt de beloning, want dan mag je erop. Dit blijkt uit een onderzoek van Singlessite.nl die hiervoor duizend leden heeft ondervraagd.

Op de vraag 'Wanneer wordt er geneukt?', vulde maar liefst een derde van de ondervraagden 'date nummer twee' in. Iets meer dan een kwart is wat terughoudender en laat zich pas op het derde afspraakje aan een paarsgepunte lans rijgen. Bij 17 procent van de dames kun je al bij de eerste date je kwakje kwijt, terwijl je bij 15 procent na minimaal vijf afspraakjes nog de hand aan jezelf moet slaan.

Desondanks lusten de vrijgezelle Nederlanders er wel pap van. Zo geeft ruim een op de vijf toe dat ze tussen de één en vijf neukertjes hebben gehad. Bijna een kwart heeft met vijf tot tien personen gevleesdamd, en slechts 12 procent heeft tussen de tien en twaalf sekspartners gehad.

Bijna een kwart (23 %) is een slet cq baas. Zij hebben al met meer dan 25 partners gerampetampt. Uit hetzelfde onderzoek is tevens gebleken dat de gemiddelde single al drie langdurige relaties achter de kiezen heeft.