Trailer en informatie StarCraft II: Legacy of the Void

Ook StarCraft II krijgt aandacht op BlizzCon. De eerste details over de derde uitbreiding zijn bekendgemaakt en in de nieuwe trailer zien we Artanis, die nu de titel 'Hierarch' heeft, die zijn leger oproept om Aiur te veroveren. 

Jaren geleden werd de planeet van de Protoss veroverd door de Zerg. Overlevenden moesten vluchten naar Shakuras. Duizenden Protoss werden afgeslacht voordat zij de warpgate naar Shakuras bereikten. Nu heeft Hierarch Artanis een enorm leger opgebouwd - de Golden Armada - om de thuisplaneet van de Protoss terug te nemen. Het heelal, waaronder de planeet Aiur, wordt echter bedreigd door de duistere Amon. Ook de Xel'naga komen weer tevoorschijn.

Naast het verhaal is er ook meer bekendgemaakt over de gameplay. Elke dag zijn er competities genaamd Automated Tournaments. Ook zijn er twee nieuwe gamemodi. De eerste is Archon Mode, waarin twee spelers één base delen en vechten tegen twee spelers die dit ook doen. De andere modus heet Allied Commanders en is een soort co-op-modus. 

StarCraft II: Legacy of the Void is ook te spelen als je de andere delen niet hebt. Je kunt je hier opgeven voor de bèta.