BlizzCon gaat van start

BlizzCon, de conferentie voor alles wat te maken heeft met Blizzard-games, is van start gegaan. Zoals elk jaar worden er veel verschillende tournamenten gehouden, kunnen bezoekers deelnemen aan een 'voice acting'- of filmwedstrijd, vertellen ontwikkelaars van alles over hun werk in panels en nog veel meer. Of er een grote aankondiging wordt gedaan is nog even afwachten. 

De games waar BlizzCon voornamelijk om draait zijn Diablo III, Hearthstone, Heroes of the Storm, StarCraft II en World of Warcraft. Ook een presentatie over de aankomende Warcraft-film staat op het programma. Veel van de activiteiten op het programma zijn live te volgen via een online livestream. Een aantal onderdelen, zoals de panels, kan alleen bekeken worden als je een Virtual Ticket hebt gekocht.

Wil je de livestreams bekijken? Klik dan hier. De livestreams zijn ook te volgen via YouTube maar die streams laten op dit moment nog niet zo veel zien. Het meeste vindt helaas plaats wanneer het nacht is in Nederland. Het programma voor het hele evenement kun je hier vinden.