Minions evolueren in eerste trailer

Na twee films aan de zijde van Steve Carells Gru te hebben gestaan, gezeten, rondgerend en geklungeld is de weg eindelijk vrij voor de Minions, de kleine gele helpertjes, om een eigen film te krijgen. Voor deze film is vandaag de eerste trailer verschenen.

In de trailer voor Minions is te zien hoe de beestjes al eeuwen op onze planeet leven, altijd op zoek naar de grootste schurk om te dienen. En dat gaat niet altijd even goed. Ze raken nogal eens werkloos doordat ze hun meester niet goed beschermen.

Maar dan heeft Minion Kevin een plan: samen met zijn vrienden Stuart, de rebelse Minion, en de schattige Bob gaat hij op zoek naar een nieuwe slechterik die de Minions kunnen assisteren. Het trio raakt verzeild in een spannend avontuur en ontmoet een nieuwe geschikte schurk, Scarlet Overkill (Sandra Bullock), ’s werelds eerste vrouwelijke superschurk. Kevin, Stuart en Bob maken een reis van Antarctica naar New York City in de jaren ‘60. Uiteindelijk belandt het vrolijke gele trio in Londen waar zij hun grootste uitdaging moeten aangaan: het redden van alle Minions.

Minions wordt geregisseerd door Pierre Coffin en Kyle Balda, met naast de stem van Bullock ook die van Steve Carell, Jon Hamm en Katy Mixon, terwijl de Minion-stemmetjes worden gedaan door Coffin, Chris Renaud en Dave Rosenbaum. De film draait vanaf 1 juli 2015 in de bioscoop, en zal te zien zijn in 3D.