LL Cool J in startblokken voor Marvel-film

LL Cool J ziet een rol in een van de aangekondigde stripverfilmingen van Marvel helemaal zitten. "Ik ben zo klaar voor deze rol", schreef de rapper en acteur op Twitter. Of hij daadwerkelijk is gevraagd voor een van de films, is nog niet bekend. Zijn volgers vuurden de ene na de andere vraag op hem af, maar de reactie was kort. "Het is een film."

Mogelijk volgt de 42-jarige LL Cool J het voorbeeld van zijn collega-acteurs Vin Diesel en Channing Tatum. Zij hebben hun rollen gekregen door in een vroeg stadium te twitteren over rollen in Marvel-films. Producent Kevin Feige heeft eerder dit jaar toegegeven dat Diesel gebeiteld zat door de internetkoorts rond zijn rol in Guardians of the Galaxy. Hij was in de actieheldenfilm te zien als de levende boom Groot.

Marvel heeft woensdag tal van nieuwe filmprojecten aangekondigd. Zo verschijnt Captain America: Civil War in het voorjaar van 2016, komt Doctor Strange uit in het najaar van 2016 en staat het vervolg op Guardians of the Galaxy voor het voorjaar van 2017 op de agenda.


LL Cool J in startblokken voor Marvel-film (Foto: Novum)