Arts haalt stinkende tong uit vagijn patiënte

Dokter Lee uit Little Rock, in de Amerikaanse staat Arkansas, heeft weer een leuk verhaal voor in de kroeg. De gynaecoloog heeft namelijk onlangs een rottende hertentong uit de punani van een patiënte gehaald.

De vrouw in kwestie meldde zich bij haar kutdokter omdat haar vochtige kier nogal stonk. Nu ruikt het meestal al niet al te fris daar beneden, maar bij deze patiënte was de geur niet te harden. Hierop besloot de beste man enkele testjes af te nemen bij de wijdbeense dame.

Alle tests bleken negatief. Uiteindelijk leverde een uitstrijkje wel resultaat op. De vrouw bleek namelijk niet-menselijke, vleselijke resten in zich te hebben.

Het vrouwtje moest dus opnieuw naar de dokter. Ditmaal zette de vrouwenarts een eendenbek in de dame. Al snel toverde de beste man een lang stuk, rottend vlees uit de tochtende gang.

"Ik was totaal geschokt", zo vertelt Lee aan de American Journal of Forensic Medicine and Pathology. "Nooit in de 33 jaar dat ik dit werk doe heb ik zoiets meegemaakt. Wat ik uit de vagina haalde, was ranzig. Het zag eruit als een tong, maar geen menselijke."

Er zat dus niets anders op voor de vrouw dan met de billen bloot te gaan. Ze bekende dat haar man onlangs bij het jagen een hert had doodgeschoten, dat haar echtgenoot in de garage uit elkaar haalde. Toen ze de lange, glanzende tong zag, besloot zij zichzelf hiermee te bevredigen. Ze was echter vergeten de tong na de seks uit haar lichaam te verwijderen.