'Entertainer Frank Masmeijer zit in Vlaamse cel'

Voormalig tv-ster Frank Masmeijer zit vast in Antwerpen op verdenking van drugshandel. Dat schrijft De Telegraaf donderdag. "Op een ochtend werd er aangebeld door de politie en moest hij mee", vertelt Masmeijers echtgenote Sandra aan de krant. "Frank kreeg niet eens de gelegenheid iets te pakken of mee te nemen."

Sandra noemt de situatie 'buitengewoon gênant'. Volgens ingewijden wist de echtgenote van de showmaster niets van de zaakjes van Masmeijer. "Drugs? Nee, echt, ik weet het niet. Ik mag niks zeggen. Ik weet ook niets. Ik hou het erop dat alles op een misverstand berust en dat Frank snel weer thuis is."

De 53-jarige Masmeijer presenteerde voor de NCRV programma's als Holidayshow en Dinges. De omroep zette Masmeijer in 1994 op straat, waarna hij met zijn gezin naar België vertrok. Masmeijer opende een horecazaak in Sint-Niklaas, maar die werd vorig jaar oktober failliet verklaard.

Volgens De Telegraaf zit Masmeijer al vijf weken in de gevangenis van Antwerpen. De voormalig tv-ster zou in volledige beperking zitten en alleen contact mogen hebben met zijn advocaat.