Uitslagen derde ronde KNVB-beker 29-10-2014

Vanavond werden er zeven wedstrijden gespeeld in de KNVB beker. Hieronder vind je de uitslagen en korte berichten van deze wedstrijden.

PSV heeft met 5-1 gewonnen van Almere City FC. In Flevoland kwamen de Eindhovenaren, die met een op vijf plaatsen gewijzigd elftal aantraden, na een kwartier op voorsprong. Vlak voor rust maakte Sander Keller plots gelijk, maar na de thee liep PSV toch uit naar een ruime zege. PSV heeft zich nu geplaatst voor de achtste finale van het bekertoernooi.

AZ, FC Groningen en PEC Zwolle hebben ook de derde ronde van de KNVB-beker weten te vinden. AZ was in Veenendaal met 5-0 te sterk voor GVVV, terwijl FC Groningen Flevo Boys in Emmeloord met 8-1 oprolde. PEC Zwolle was in eigen huis met 6-1 te sterk voor HHC Hardenberg. FC Volendam won met 3-0 vaan Sportlust '46.

FC Twente geeft met veel pijn en moeite de achtste finale van het bekertoernooi bereikt. Go Ahead Eagles, dat lang met tien man speelde, werd na strafschoppen verslagen: 5-4. Na negentig minuten en na de verlengingen was het nog altijd 0-0. SC Cambuur won na verlenging met 2-0 van de amateurs van Scheveningen.