Juventus steviger aan kop in Serie A

Juventus heeft in de Serie A geprofiteerd van de remise van AS Roma. De voetbalploeg uit Turijn versloeg Palermo zondag in eigen huis met 2-0. Arturo Vidal opende na 32 minuten op aangeven van Carlos Tevez de score, waarna Fernando Llorente in de 64e minuut een hoekschop van Andrea Pirlo binnen kopte.

Roma kwam zaterdag niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel bij Sampdoria. Koploper Juventus vergrootte daardoor zijn voorsprong op de ploeg van Kevin Strootman en Urby Emanuelson tot drie punten.

Udinese klom door een 2-0 thuiszege op Atalanta naar de derde plek, op drie punten van Roma. Clubicoon Antonio Di Natale was met een goal en een assist op Cyril Théréau beslissend voor Udinese. Genoa won op bezoek bij Chievo Verona met 2-0 en steeg naar de zevende plek.