Opnames de Masters van start met complete cast

Naast de hoofdrolspelerszijn nu ook de bijrollen voor de komedie De Masters bekend. Elise Schaap speelt de ex-vrouw van Aziz (Mimoun Oaissa), Lies Visschedijk de dominante vrouw van Donny (Guido Pollemans), rapper Nega kruipt in de huid van rapper Marra, Jasmine Sendar is de love interest van Lloyd (Olivier Locadia aka Willie Wartaal) en bij een feestje krijgt Marco (Ruben van der Meer) het aan de stok met Robin Boissevain.

Het verhaal van deze energieke en hilarische komedie draait om vier jeugdvrienden die ooit de rapgroep De Masters vormden en jaren later nog één allerlaatstegooi naar roem doen. Mimoun Oaissa bedacht het idee en schreef het scenario samen met Ruud Schuurman (Draadstaal, Verliefd op Ibiza) die ook de regie op zich neemt in deze film van producent Tom de Mol. De opnames gaan vandaag van start.

Over de film
Al jarenlang droomt Aziz (Mimoun Oaissa) ervan om het te maken als rapper. Maar in werkelijkheid zit hij vast in een slecht betaald baantje. Als zelfs zijn zoontje niet meer in hem gelooft en zijn ex hem de voogdij dreigt te ontnemen, is het alles of niets. Hij overtuigt zijn jeugdvrienden met wie hij vroeger de rapcrew De Masters vormde om nog één keer voor hun jeugddroom te gaan. Zijn vrienden staan er zo mogelijk nog slechter voor dan Aziz zelf; Marco (Ruben van der Meer) is een gokverslaafde die nog bij zijn moeder woont, Lloyd (Olivier Locadiaaka Willie Wartaal) is een paranoïde pizzabezorger en Donny (Guido Pollemans) een onzekere burgerman die zwaar onder de plak zit bij zijn dominante vrouw. Samen gaan ze het gevecht aan met zichzelf, elkaar en hun omgeving in deze laatste kans nog iets van hun leven te maken. En daarvoor gaan ze ver. Heel ver.

De film is een productie van Tom de Mol Productions i.s.m. RTL Nederland, Dutch FilmWorks en Rumble Fish Features. DFW verzorgt uiteraard ook de distributie van de film, die in 2015 in de bioscoop wordt verwacht.