Eerste trailer Avengers: Age of Ultron

Soms is het zo lang wachten voordat je een live action glimp kunt opvangen van die film waar je al zo lang op zit te wachten. Fans van de Marvel-filmreeks, hoe vermaakt ze ook werden door Guardians of the Galaxy, zitten natuurlijk met smart te wachten op de trailer voor de nieuwe Avengers-film. En die trailer is zojuist vrijgegeven.

De trailer wordt verteld vanuit de positie van Ultron, met de stem van James Spader. Het toont wat van het concept van de film, namelijk dat de kunstmatig intelligente Ultron, in een afwijking van de comics een bedenksel van Tony Stark, heeft besloten dat de mensheid de grootste bedreiging voor de wereld is. Andere beelden tonen natuurlijk de Avengers in actie en er lijkt iets onmogelijks te zijn gebeurd met een bekend accesoire...

De trailer wordt vergezeld door een teaser poster voor de film, die weinig meer dan een sfeerindruk geeft:

Avengers: Age of Ultron - teaser poster
Avengers: Age of Ultron - teaser poster

Avengers: Age of Ultron, geschreven en geregisseerd door Joss Whedon, wordt eind april in Nederland verwacht. Naast James Spader, die alleen te horen is, zullen ook Aaron Taylor-Johnson en Elizabeth Olsen zich voegen bij de bestaande Avengers-cast.