Homo neukt getrouwd lekker wijf

Andrew Noll uit Tampa, in de Amerikaanse staat Florida, had een briljante manier gevonden om stiekem een lekker wijf te neuken. De 23-jarige knul deed namelijk net of hij homo was.

Eerder dit jaar besloten Rhett en Mishay Simpson een homobar in Tampa te bezoeken. Daar sloeg al snel de vonk over tussen de 28-jarige Mishay en Noll, die daar werkzaam was als barkeeper.

Al snel had de blondine door dat Noll helemaal geen heren via de achterdeur ontvangt. Hierop besloot de milf de beste man de code van het huisalarmsysteem te geven. Aangezien haar man semiprofessioneel golfer is, is hij vaak van huis. De 'homo' kwam dus vele malen langs om het vrouwtje alle hoeken van de kamer te laten zien.

Al die tijd had manlief niets in de gaten. Zijn vrouw had hem namelijk geïntroduceerd in de familie als zijnde haar homoseksuele vriend. Helaas werd Noll toch wat opdringerig, en wilde Mishay van hem af.

In augustus nam de zaak dan ook een andere wending. De feeks veranderde de code van het alarmsysteem en hintte Noll dat haar man niet thuis was. Hierop besloot de heterofiele homo Mishay wederom met een bezoekje te vereren. Zij stond hem echter op te wachten met een negenmillimeter en schoot de arme drommel in zijn borst.

Hevig bloedend maakte Noll een selfie en belde de politie. Ook de dame in kwestie had inmiddels de politie gebeld. De politie heeft beide personen gearresteerd.

Met wederom een hilarisch filmpje!