Ke$ha ontkende misbruik producent eerder

Ke$ha heeft eerder onder ede verklaard dat ze nooit is misbruikt en gedrogeerd door haar producent Dr. Luke. Dat schrijft de Amerikaanse entertainmentsite TMZ die haar verklaring uit 2011 in handen heeft. De zangers sleepte Dr. Luke vorige week nog voor de rechter vanwege deze vergrijpen.

De zangeres en de producent werden in 2011 aangeklaagd door Ke$ha's manager. Tijdens de rechtszaak werd de zangeres gevraagd of ze ooit het bed had gedeeld met Dr. Luke en dat ontkende ze. De producent wil Ke$ha's verklaring nu gebruiken in de rechtszaak die de zangeres heeft aangespannen.

De advocaat van de zangeres laat op zijn beurt weten dat het oneerlijk is om dat op te rakelen in de rechtbank. "Het is een trieste poging om wederom het slachtoffer de schuld te geven." Van de rechter mag Dr. Luke Ke$ha's woorden gebruiken.

De zangeres stapte naar de rechter omdat ze door de producent 'seksueel, fysiek, verbaal en emotioneel' zou zijn misbruikt. Dr. Luke klaagde Ke$ha vervolgens aan voor laster en zegt dat de zangeres onder haar contract uit wil komen.