Liverpool verslaat QPR na bizarre slotfase

Liverpool heeft Queens Park Rangers met 3-2 verslagen in een wedstrijd met een exceptionele slotfase. Vanaf de 86e minuut werd er liefst vier keer gescoord op Loftus Road. Steven Caulker werd vijf minuten in blessuretijd tot zijn verdriet matchwinner door de bal in eigen doel te lopen.

QPR's Richard Dunne had al een eigen goal achter zijn naam staan toen het doelpuntenfestijn losbarstte. Eduardo Vargas maakte in de 87e minuut gelijk, waarna Coutinho Liverpool drie minuten later naar de overwinning dacht te schieten. Vargas was echter opnieuw trefzeker, maar zijn tweede treffer werd tenietgedaan door Caulker.

Liverpool heeft de punten hard nodig. De ploeg van Brendan Rodgers staat vijfde met dertien punten, acht minder dan koploper Chelsea. QPR is met vier punten de hekkensluiter. Leroy Fer speelde de hele wedstrijd voor de equipe van Harry Redknapp.