De Graafschap thuis te sterk voor Achilles

De Graafschap blijft in het spoor van de top vier in de Jupiler League. De club uit Doetinchem won zaterdag met 2-0 van Achilles '29. Karim Tarfi opende de score na rust uit een vrije trap, Vlatko Lazic zorgde in blessuretijd voor de beslissing. De Graafschap staat vijfde met zeventien punten uit tien duels. Achilles, dat al zeven keer verloor dit seizoen, bezet de zeventiende plek met zeven punten.

FC Emmen haalde in eigen huis uit tegen MVV Maastricht: 6-0. Roland Bergkamp en Cas Peters scoorden twee keer, Said Bakkati en Jurjan Mannes waren de andere doelpuntenmakers. Ze bezorgden de Limburgers al de vierde nederlaag op rij. Emmen staat achtste met zestien punten, MVV is de nummer negentien met zeven punten.